گیاه نسترن

گیاه نسترن حاوی ویتامین C فراوانی است؛ غلظت این ویتامین در گونه های وحشی نسترن، بیشتر است. میوه نسترن در فرآیند تجزیه غذا در دستگاه گوارش، به جذب ویتامین C

 کمک می کند. ویتامین C برای جلوگیری از بیماری هایی همچون اسکوروی (کمبود ویتامین C) که موجب خونریزی لثه می شود، ضروری است.

نسترن یکی از گونه‌ های وحشی رز و بومی اروپا، آسیای غربی و شمال شرقی آفریقا است.



ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها